Marți, 30 Octombrie 2012 02:00

Anunț articole revista CCD on-line

Stimaţi colegi!

Casa Corpului Didactic vă adresează invitaţia de a participa la elaborarea următorului număr al Revistei „Convorbiri Didactice” – publicaţie electronică, cu cod internaţional de identificare ISSN.

Noul număr al revistei va cuprinde articole are ilustrează experiența profesională  privind proiectarea didactică, strategii, evaluare, curriculum, parteneriate școlare, eseuri, recenzii, opinii personale în domeniul educației și alte materiale obţinute prin activitateadesfasurată   la clasă sau în afara ei de către cadrele didactice din şcolile judeţului.

Materialele propuse spre publicare trebuie să respecte următoarele cerinţe de tehnoredactare:

  • se trimit numai documente Word, de maximum 3 pagini, redactate cu Times New Roman, cu mărimea fontului 12, spaţiere la un rând;
  • documentele pot conţine şi imagini care să ilustreze tematica dezbătută în articol;
  • textul trebuie să fie obligatoriu cu diacritice şi să conţină la final numele şi titlul didactic al autorului, şcoala şi localitatea în care predă acesta;
  • documentele Word trebuie să fie denumite cu titlul lucrării;
  • în cazul în care au fost folosite surse bibliografice, în mod obligatoriu acestea trebuie precizate la finalul materialului.

Cadrele didactice interesate să se alăture echipei redacţionale sunt invitate să transmită articole în vederea publicării, pe adresa se e-mail: până la 10 noiembrie 2012.

Persoană de contact:

Prof. metodist  : CHERCIU CRISTINA

0240516656 / 0736351892

E-mail: 

Citit 445 ori