Marți, 30 Octombrie 2012 02:00

Anunț înscriere program de formare POSDRU

PROGRAME DE FORMARE GRATUITE PENTRU PROFESORII DE LIMBA ENGLEZĂ ŞI FRANCEZĂ

Având în vedere obligativitatea obţinerii celor 90 credite transferabile prin perfecţionare o dată la cinci ani, parte din ele și în didactica specialităţii, va transmitem apelul de înscriere la două programe de formare pe care vă rugăm să le mediatizaţi în rândul colegilor dvs.:

 1. Program de formare gratuit desfăşurat în cadrul Proiectului  ”Formarea continuǎ a cadrelor didactice pentru utilizarea  resurselor informatice moderne în predarea eficientǎ a limbii engleze şi evaluarea la nivel european a competenţelor lingvistice”, ID 62665
  1. Programul este acreditat M.E.C.T.S. si cuprinde două module de formare, respectiv: "Introducere în tehnologia informatiei (TIC)" si "Dimensiuni europene moderne in predarea limbii engleze" ( cursuri faţă în faţă si on-line).
  2. Fiecare absolvent va obtine 41 credite profesionale transferabile.
  3. Grup tintă: profesorii de limba engleză și cadre didactice care au absolvit Colegiul de institutori lb. engleza si predau ore in această specialitate.
  4. Locatia de desfasurare a cursului: Liceul Teoretic ”Ion Creangă” Tulcea
 2. Program de formare gratuit desfăşurat în cadrul Proiectului  ”Formarea continuǎ a cadrelor didactice pentru utilizarea  resurselor informatice moderne în predarea eficientǎ a limbii franceze şi evaluarea la nivel european a competenţelor lingvistice”, ID 62771
  1. Programul este acreditat M.E.C.T.S. si cuprinde două module de formare, respectiv: "Introducere în tehnologia informatiei (TIC)" si "Dimensiuni europene moderne in predarea limbii franceze" (cursuri faţă în faţă si on-line).
  2. Fiecare absolvent va obtine 41 credite profesionale transferabile.
  3. Grup tinta: profesorii de limba franceză și cadre didactice care au absolvit Colegiul de institutori lb. franceza si predau ore in această specialitate.
  4. Locatia de desfășurare a cursului:  Scoala "Grigore Antipa" Tulcea

Vă rugăm să completati în tabelul ataşat datele cadrelor didactice interesate să participe la aceste cursuri si să îl transmiteti la C.C.D. Tulcea, la adresa de e-mail  sau la nr. de fax 0240 511379 până cel tarziu la data de 15 noiembrie 2012.

Citit 419 ori