Miercuri, 30 Noiembrie 2016 09:27

Anunt numar nou Revista on-line CCD

Următorul număr ale revistei on-line „Convorbiri didactice” este programat să apară la mijlocul lunii decembrie 2016.
Cadrele didactice care doresc să publice articole în revistă sunt invitate de către colectivul de redacție să trimită materialele pe adresa , îndeplinind condiții de redactare simple: font „times new roman”, dimensiunea 12, la 1,5 rânduri și obligatoriu diacritice.
Revista CCD are cod ISSN:2247-7179 ISSN-L:1222-2194, fiind o oportunitate și pentru cadrele didactice care doresc să participe la viitoarele selecții în Corpul național de experți în management educațional,  publicarea de lucrări/articole de management educațional sau de specialitate, constituind un criteriu de evaluare în cadrul Fișei de evaluare a portofoliului (4 puncte fiecare lucrare publicată conform criteriului 3, alin. h).
Referitor la conținut, sunt acceptate articole care prezintă practici educaționale, activități științifice, culturale, artistice desfășurate de autor, reflecții personale pe teme de educație, inovație, cercetare.
Considerăm că nu prezintă interes pentru cititorii revistei articolele care descriu metode de predare sau tehnici pedagogice generale, fără experiența personală a autorilor articolelor în aplicarea acestora. Totodată, autorii articolelor își asumă conținutul, cu precizarea că ne rezervăm dreptul de a le respinge dacă se constată copiere, plagiere etc.

Termen de transmitere articole: 12 decembrie 2016.

Persoană de contact: prof. metodist Ariton Nicolae,
tel. 0736351889, e-mail 

Vă urăm inspirație, spor la scris și așteptăm cu interes materialele pentru a fi publicate în viitorul număr.
 
Colectivul de redacție al revistei CCD „Convorbiri didactice”

Citit 472 ori