Marți, 26 Ianuarie 2016 12:18

Anunt implementare proiect NECENZURAT

În perioada februarie-iunie C.C.D. Tulcea implementează proiectul  NECENZURAT  în parteneriat cu Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Tulcea.
Grupul țintă, alcătuit din 10 consilieri școlari din cabinetele de asistenţă psihopedagogică și 10 profesori diriginți  la  clasele a VI-a și a VII-a din unitățile de învățământ din  județul Tulcea, va participa  într-o primă etapă la un program de formare susținut de formatorii Batiste Jenica- profesor consilier școlar titular la Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Tulcea și Alina Geanina Matei - inspector de specialitate educație-învățământ la  Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea.
Ulterior programului de formare în 10 unități școlare din județ vor fi aplicate cunoștințele, instrumentele și practicile dobândite de către echipele formate din consilieri școlari și profesori. Desfășurarea activităților va fi monitorizată de către formatorii programului și un profesor metodist din cadrul C.C.D. Tulcea.
Scopul programului este pregătirea cadrelor didactice pentru formarea de abilități de viață la adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani  în scopul prevenirii consumului de droguri.
Responsabil program de formare, profesor metodist  Cherciu Cristina – tel. 0736 351889, e-mail

Citit 458 ori
  • 1
  • 2
  • 3