Marți, 12 Aprilie 2016 16:26

Planificarea programelor de formare pana la sfarsitul anului scolar 2015-2016

În acest an școlar, 700 de cadre didactice din unitățile de învățământ  tulcene s-au înscris la programe de formare continuă avizate și acreditate M.E.N.C.Ș.  din oferta de formare a Casei Corpului Didactic Tulcea. Până la data de 30 martie 2016 au fost organizate și finalizate 9 programe de formare, respectiv 19 grupe,  totalizând 447 de formabili.
Pentru a cuprinde toate cadrele didactice înscrise până la această dată, C.C.D. Tulcea  planifică următoarele cursuri  în perioada aprilie–iunie 2016, după cum urmează:
1. Program de formare ”Modalități de formare a competențelor cheie ale preșcolarului și școlarului mic”  -   vezi  Grupa 1
2. Program de formare ”Relația școală-părinți–comunitate în învățământul preșcolar și primar”
  - vezi  Grupa 2   -  vezi  Grupa 3
3. Program de formare ”Managementul conflictelor din mediul școlar-Nivel II” - vezi  Grupa 8
4. Program de formare ”Utilizarea avansată a instrumentelor T.I.C.” - vezi  Grupa 6
5. Program de formare ”Curs de limba engleză”    - vezi  Grupa 1   - vezi  Grupa 2
Notă:
1.    Toate cadrele didactice cuprinse în grupele planificate vor fi informate prin email asupra calendarului de desfășurare a activităților de formare. În cazul în care există persoane care s-au înscris on-line, dar nu se regăsesc în liste sunt rugate să contacteze echipa CCD prin email .
2.    ”Programul pentru pregătirea debutanților la examenul național de acordare a definitivării în învățământ” va fi organizat în perioada mai – iunie preluând baza de date I.S.J. Tulcea. Cadrele didactice debutante vor fi informate în timp util privind calendarul activităților de formare.
3.    Vă reamintim că pentru organizarea unui curs este obligatoriu constituirea grupei din minim 20 de formabili. Datorită numărului mic de înscrieri, nu pot fi încă planificate următoarele programe de formare: Profesor evaluator de competențe; IC3 - Educator  pentru școala digitală; Management instituțional; Strategii de învățare interactivă; Abilitare în proiectarea CDȘ.

Citit 1023 ori
  • 1
  • 2
  • 3