Luni, 04 Februarie 2013 02:00

Invitație Seminar - Proiecte extracurriculare - exemple de bune practici

Casa Corpului Didactic Tulcea organizează în data de 22 februarie 2013 Seminarul Proiecte extracurriculare - exemple de bune practici, manifestare ce are ca scop valorificarea proiectelor extracurriculare desfășurate în școlile din județul Tulcea, în special a celor implementate în cadrul săptămânii „Școala Altfel” din anul școlar 2011-2012.

Pentru că în acest an școlar, inițiativa Ministerului Educației Naționale va continua, Seminarul Proiecte extracurriculare - exemple de bune practici” își propune să ofere cadrelor didactice participante surse de informare/formare și oportunități de a-și îmbunătăți competențele de proiectare, planificare și marketing a activităților extracurriculare, astfel încât proiectele tematice vizate pentru săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun” a acestui an școlar să devină tot mai atractive pentru elevi.

Participanții vor expune proiectele extracurriculare prin intermediul unor prezentări PPT care să includă fotografii, filme și alte tipuri de dovezi ale activităților desfășurate.

Școlile/cadrele didactice interesate de a participa la seminar (cu prezentare de proiect sau în calitate de spectator) sunt rugate să trimită Fișa de participare - Descarcă aici  la adresa de e-mail:   sau  prin  fax  la  nr. 0240 511379,  până la 15 februarie 2013.

Pentru informații suplimentare legate de conținutul și desfășurarea seminarului ne puteți contacta  la tel: 0240 516656 sau la adresa de e-mail: .

 

Citit 395 ori