Miercuri, 05 Iunie 2013 03:00

Activitate metodică la nivel județean

Vineri, 31 mai 2013, Casa Corpului Didactic Tulcea a desfășurat activitatea metodică la nivel județean cu bibliotecarii școlari și responsabilii din C.D.I.-uri. Tematica abordată a fost ”Rolul Centrului de Documentare și Informare și a bibliotecii școlare în pregătirea elevilor pentru olimpiadele și concursurile școlare”.

Activitatea a debutat cu un spectacol susținut de elevi ai Colegiului Dobrogean ”Spriu C. Haret” Tulcea, premiați la concursurile de creație literară, teatru și muzică folk.  Momentul artistic a fost apreciat de cei prezenți în sală: bibliotecari din școlile județului și municipiului Tulcea, profesori și elevi ai colegiului.

Coordonați de responsabilul CCD al bibliotecarilor Doina Sbârnea și profesor metodist Marinela Peiciu, participanții la acțiune au dezbătut și au împărtășit  exemple de bună practică privind rolul C.D.I.-ului și a bibliotecii școlare în procesul de pregătire a elevilor pentru olimpiadele și concursurile școlare. Tema planificată a fost susținută de bibliotecarul Colegiului Dobrogean ”Spiru C. Haret” Tulcea, Iliescu Lucica.

Echipa Casei Corpului Didactic Tulcea mulțumește profesorilor, elevilor și conducerii instituției de învățământ pentru organizare, implicare și colaborare.

Citit 684 ori