Vineri, 05 Decembrie 2014 10:01

Activitatea nonformală ”Cum îți proiectezi viitorul – orientare în carieră”

Luni, 24 noiembrie 2014, Casa Corpului Didactic Tulcea în parteneriat cu InfoTrust Design a organizat activitatea nonformală ”Cum îți proiectezi viitorul – orientare în carieră”, desfășurată în cadrul Festivalului Național al Șanselor Tale – România 2014, ediția a XV-a, sub genericul ”Oportunități de dezvoltare personală prin educație nonformală”. Grupul țintă a fost constituit din 18 tineri șomeri.

Activitățile propuse ”Așa sunt eu!” (joc de intercunoaștere) , ”Ești un visător sau un om de acțiune” (test de autocunoaștere), ”Preferințe ocupaționale” (activitate în grup), ”Discursul lui Steve Jobs la Universitatea Stanford, 2005” (video) au oferit participanților oportunități de autocunoaștere și reflecție asupra propriilor preferințe și orientări în carieră. Activitatea a fost susținută de către profesorul metodist Marinela Peiciu și coordonată de directorul C.C.D. Tulcea, prof. Gabriela Nichifor.

Tinerii participanți s-au implicat cu interes și plăcere în activități, apreciindu-le ca fiind utile și relevante pentru dezvoltarea lor personală. La finalul activității, toți participanții au fost recompensați cu diplome de participare.

Citit 455 ori