Miercuri, 12 Decembrie 2012 02:00

Diseminare activitate în parteneriat C.C.D. Tulcea - Colegiul Economic "Delta Dunării" Tulcea

Casa Corpului Didactic Tulcea, în parteneriat cu Colegiul Economic  ”Delta Dunării” Tulcea, a organizat activitatea cu tema “Managementul conflictelor-comunicare, conflict, conviețuire”  în cadrul   Festivalului Național al Șanselor Tale – România 2012.  Manifestarea s-a desfășurat sub genericul  “Mediul social mai sigur pentru o educație mai performantă”.

Sub îndrumarea doamnei profesor consilier școlar Ilie Cătălina-Aurelia  elevii clasei a X-a D au avut oportunitatea de a-și dezvolta abilități de rezolvare a conflictelor în cadrul unei activități de consiliere de grup. Utilizând tehnici și instrumente specifice, elevii au reușit să-și autoaprecieze propriul stil dominant de comportament în situația de conflict și să-și formeze atitudini pozitive în raport cu sine și cu ceilalți prin intermendiul autocunoașterii.

Mulțumim profesorului consilier școlar și elevilor Colegiului Economic ” Delta Dunării” Tulcea pentru o acțiune încununată de succes, care a însemnat un plus de calitate în educația morală și socială în rândul adolescenților.

Citit 701 ori