Marți, 06 Mai 2014 11:58

Forumul Educaţional MAGISTER

Casa Corpului Didactic Tulcea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea, SIVECO România şi Editura "Niculescu" au organizat „Forumul Educaţional MAGISTER”  destinat profesorilor de limba şi literatura română şi matematică.  Evenimentul a avut loc marți, 29 aprilie 2014 și a fost găzduit de  Colegiul Dobrogean  „Spiru Haret”  Tulcea.

Activitatea s-a axat pe două teme principale:

  1. Seminar „Cultura digitală în şcoala secolului XXI”, susţinut de doamna Andrea Neagu, reprezentant SIVECO România.
  2. Prezentare manuale/auxiliare realizate de editură pentru disciplinele limba şi literatura română şi matematică, ciclul gimnazial şi ciclul liceal.

La acțiune au fost prezente peste 100 de cadre didactice care predau cele două discipline atât în mediul urban, cât și în mediul rural. Participanții au fost informați cu privire la formatul, conținuturile și aplicațiile pe care le vor conține viitoarele manuale și auxiliare didactice digitale și modul în care elevii și profesorii le vor utiliza la clasă.

Toţi participanţii au primit spre informare un pachet cu auxiliare didactice. Editura "Niculescu" a organizat şi o expoziţie de culegeri, dicţionare, manuale și auxiliare.

La forumul educaţional au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Casei Corpului Didactic şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea.

Citit 360 ori