Marți, 13 Decembrie 2016 14:39

Instruire bibliotecari şcolari / responsabili CDI

Joi, 8 decembrie 2016, în amfiteatrul Colegiului „Brad Segal” Tulcea a avut loc întâlnirea de lucru a responsabililor centrelor de documentare şi informare şi bibliotecarilor şcolari din unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea. Activitatea a fost coordonată de bibliotecarul C.C.D Tulcea, Doina Sbârnea şi profesorul metodist Nicolae Ariton.
A fost analizată activitatea desfăşurată în bibliotecile şcolare şi centrele de documentare şi informare în anul şcolar 2015 – 2016. Bibliotecarul C.C.D. a prezentat rezultatele monitorizării C.D.I. scoţând în evidenţă aspectele pozitive şi prezentând totodată măsurile de îmbunătăţire a activităţii. Au fost anunţate acţiunile metodice şi de monitorizare planificate pentru anul şcolar 2016 – 2017.
Întâlnirea a răspuns nevoii de instruire a participanţilor în domeniul activităţilor pedagogice, cultural-educative şi de informare, care vizează dezvoltarea competenţelor cheie ale elevilor şi formarea unei culturi a informaţiei în şcoală.
Instruirea a avut atributele unei sesiuni de formare şi s-a desfăşurat în mod interactiv, antrenând participanţii la dialog şi comunicare profesională.

Citit 234 ori