Joi, 03 Decembrie 2015 15:08

Lansarea Ofertei de formare an scolar 2015-2016

Casa Corpului Didactic Tulcea a lansat Oferta de formare pentru anul școlar 2015-2016 în cadrul  întâlnirii cu  responsabilii cu formarea continuă din instituțiile de învățământ, în sala amfiteatru a Colegiului Tehnic „Henri Coandă” Tulcea.
Echipa Casei Corpului Didactic Tulcea alcătuită din director, prof. Gabriela Nichifor și profesorii metodiști, Nicolae Ariton și Cristina Cherciu au prezentat oferta de  programe avizată de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice. Aceasta cuprinde 11 programe de formare acreditate și 30 de programe avizate, cursuri care acoperă într-un procent ridicat nevoia de formare identificată prin instrumente specifice în rândul cadrelor didactice și personalului didactic auxiliar.
Participanților le-au fost oferite informații relevante privind activitatea RFC, legislația specifică domeniului dezvoltării profesionale, modalitățile optime de comunicare cu personalul din unitățile școlare, gestionarea activității de formare continuă/perfecționare la nivelul unităților școlare.
La activitate a fost prezent și inspectorul școlar pentru dezvoltarea resursei umane din cadrul I.S.J. Tulcea, profesor Rodica Nicotitov, care a oferit informații privind obținerea gradelor didactice în învățământ.
Începând cu acest an școlar, înscrierea la programele de formare se va realiza on-line, prin completarea unui formular postat pe pagina web www.ccdtulcea.ro  .
Oferta de formare pentru anul școlar 2015-2016 este postată site-ul instituției și va fi diseminată în școli de către responsabilii cu formarea continuă și profesorii metodiști din cadrul C.C.D. Tulcea.

Citit 1011 ori