Marți, 11 Decembrie 2012 02:00

Seminar de proiecte educaționale

În cadrul celei de a XIII-a ediții a Festivalului Național al Șanselor Tale – România 2012, Casa Corpului Didactic Tulcea, în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Ion Creangă” Tulcea, a organizat Seminarul ”Mediu social mai sigur pentru o educație mai performantă” – diseminare de proiecte educaționale, exemple de bune practici.

Activitatea a reunit în amfiteatrul liceului coordonatori ai comisiilor pentru proiecte din școli, responsabili cu dezvoltarea resursei umane, personalul didactic din cadrul C.C.D. Tulcea, inspectori școlari de specialitate și alte cadre didactice interesate de implementarea proiectelor educaționale.

Au fost diseminate proiecte educaționale derulate la nivel local/regional/european, proiecte de grant, parteneriate de învățare Grundtvig sub diverse forme: prezentări PPT, filme, albume foto electronice, pliante, broșuri.

Cadrele didactice au exprimat opinii, au solicitat informații suplimentare legate de proiectele implementate, apreciind evenimentul ca fiind o oportunitate de învățare permanetă. Acțiunea desfășurată a constituit un exemplu de bună practică pentru participanți și totodată un punct de plecare pentru școlile care sunt interesate să dezvolte proiecte educaționale.

Mulțumim școlilor pentru participare și diseminarea proiectelor: Liceul Teoretic ”Ion Creangă”, Școala Gimnazială Specială Nr. 14, Școala Gimnazială ”Grigore Antipa”, Școala Gimnazială ”Alexandru Ciucurencu”, Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale”, Colegiul Agricol ”Nicolae Cornățeanu”.

Citit 666 ori