Miercuri, 13 Martie 2013 02:00

Seminar Județean "Proiecte extracurriculare - Exemple de bune practici"

Casa Corpului Didactic Tulcea a organizat în data de 5 martie 2013 Seminarul Județean “Proiecte extracurriculare-exemple de bune practici”.

Evenimentul a reunit în sala de festivități a Liceului de Artă “George Georgescu” Tulcea  cadre didactice din școlile județului, directori de unități școlare, membri ai echipei I.S.J. Tulcea și C.C.D. Tulcea.   

Au fost diseminate  31 de proiecte educaționale extracurriculare implementate în peste 20 de școli tulcene.

Participanții au apreciat seminarul ca fiind o oportunitate de învățare permanentă, proiectele diseminate  constituind exemple de bune practici pentru toți cei prezenți.

Mulțumim Dlui. Inspector Școlar General Damian Dumitru și Dlui. Inspector Școlar General Adjunct Chistrugă Corneliu pentru participare și interesul acordat evenimentului, precum și școlilor  și echipelor  de proiect care și-au mediatizat  proiectele conform agendei seminarului pe care o  puteți vizualiza aici.

Exprimăm mulțumirile noastre profesorilor și elevilor Liceului de Artă “George Georgescu” Tulcea, care au încântat participanții la seminar cu un program special de muzică clasică.

Citit 722 ori