Luni, 19 Mai 2014 16:22

Program de formare „Curs de perfecţionare secretar”

În perioada aprilie-mai 2014, Casa Corpului Didactic a organizat programul de formare „Curs de perfecționare secretar” avizat de Ministerul Educației Naționale cu durata de 24 de ore. Cele 2 grupe de formabili au fost constituite din personalul didactic auxiliar (secretar) al unităților școlare din municipiu și județ.

Competențele privind planificarea și organizarea activității de secretariat la nivelul instituției școlare și de comunicare interumană/interinstituțională dezvoltate prin metode interactive și aplicații practice au fost apeciate de către formabili ca fiind utile în activitatea de secretariat. Cursanții au solicitat informații suplimentare legate de noutăților legislative din domeniu, apreciind programul ca fiind o oportunitate de perfecționare.

Calendarul activităților a cuprins următoarele module: Dezvoltarea abilităților de interpretare și aplicare a textului legislativ din domeniul învățământului în lucrările de secretariat; Legislația în domeniul secretariatului (documente legislative , practici de aplicare); Comunicarea și relații publice în activitățile de secretariat.

Formatori:

  • Stanciu Parachiva - Secretar șef, Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” Tulcea
  • Ban Adela-consilier - Șef birou salarizare- normare, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea

Coordonator program – prof. metodist Cherciu Cristina

Citit 1411 ori